Spotkanie LIVE: Nowa matryca VAT a branża gastronomiczna

23

lipiec 2020

Drukuj

Spotkanie LIVE: Nowa matryca VAT a branża gastronomiczna

Jak kalkulować VAT w potrawach przy używaniu produktów z VAT 8% i 23%? Jak nasze stawki VAT w gastronomii mają się do regulacji UE i czy są z nimi spójne? Jaki obowiązuje VAT przy sprzedaży na wynos, a jaki na miejscu?

W związku z wejściem w życie nowej matrycy VAT, pojawiło się wiele pytań i wątpliwości, na które podczas spotkania online odpowie nasza ekspertka: Magdalena Popiołek-Cichacka, doradca podatkowy, Manager w dziale doradztwa podatkowego.

Zapraszamy do dołączenia do wydarzenia na Facebooku >> HorecaTV.

Kontakt
Publikacje

Baker Tilly TPA Index: Lipiec 2022

Polska energetyka wiatrowa 4.0

Baker Tilly TPA Index: Kwiecień 2022

Global Dealmakers 2022: M&A market update

Baker Tilly TPA Index: Styczeń 2022

Raport TPA Group: Koszty zatrudnienia w Europie Śr…

50–procentowe koszty uzyskania przychodów dla bran…

Raport: Polski sektor living 2.0

Przedstawiciel podatkowy spółek nieruchomościowych…

Raport „Lądowa energetyka wiatrowa w Polsce”